Zack Bacon riding Grand Cherokee, Sam Padilla riding Sauxsoe, Don Proctor riding Suntana and Marcus Chet Delorme riding Mucho Mite try to catch Don Herber riding Dudon as they make their way around the final turn Sunday at Pari-Mutual Horse Races at the Brown County Fairgrounds in Aberdeen. Herber and Dudon won the race. Photo by Dawn Dietrich-Sahli taken 5/17/09.

Ker je težko najti dobre napovedi ali programe, ki bi vam prinesli stavni dobiček na konjskih dirkah, smo se odločili da bomo občasno testirali določene programe in napovedi, ki so plačljive, in vam tako pomagali pri izbiri. Objavljali bomo samo uspešne programe, tako da se lahko neuspešnim programom za stave, še posebej za konjske dirke, izognete.

Nekaj časa že testiramo Midas Method – Program za konjske dirke.

Program je že sam po sebi privlačen, saj imajo predvsem dobro ime, v svetu konjskih dirk. Uspešno delujejo že leta in dobiček je ob upoštevanju pravil in banke zagotovljen. Gre za program, kjer se stavi po enotah. Ne boste pogrešali stavnih nasvetov, saj se vsak mesec izkaže za zelo pestrega, veliko je napovedi, tudi čez 200 na mesec. Seveda pa jih lahko spremljate tudi manj, če vam je to preveč. Uspešnost imajo zelo veliko, tudi do 7000€ mesečnega dobička.

Tukaj si lahko pogledate tudi zgodovino odigranih konjskih dirk, ki vam lepo prikaže dobičke.

 

Skratka, program je zelo zanimiv in profitabilen, cenovno ugoden. Stane nekaj manj kot 15 funtov mesečno kar je nič v primerjavi z donosnostjo.

Za več si oglejte njihovo spletno stran. Midas Method