Že nekaj časa spremljamo tudi vse ostale slovenske spletne strani, ki se tako ali drugače ukvarjajo s športnimi stavami. Ker želimo, da smo vsi skupaj uspešni, vam z veseljem lahko povemo da je ena izmed trenutno najboljših strani v tej branži na našem področu, spletna stran Športnestave.com – Športne Stave.

Na tej spletni strani najdete popolnoma vse, kar potrebujete za uspešno stavljenje. Redno objavljajo nove strategije, sisteme, VIP napovedi… Pri njih lahko spremljate tudi vaše športe v živo, tako imenovani live streaming. Imajo tudi pester opis stavnic v slovenskem jeziku.

 

Za lažje iskanje po njihovi vsebini imate tukaj majhno pomoč:

– Stavnice
– Strategije
– Analize in Napovedi
– Prenos v Živo
– VIP Sistemi

Če pa nimate časa vsega tega prebirati vsak dan, iskati nove objave…itd se preprosto prijavite na njihovo email listo na spletni strani in vas bodo sproti obveščali o novih strategijah, napovedih, … Lahko pa na njihovi strani tudi všečkate njihovo facebook stran za športne stave, kjer redno vsak dan posodabljajo vsebino.

Veliko njihovih strategij smo preizkusili tudi na konjskih dirkah, nekatere dajejo precej dobre rezultate, več o tem v katerem od naslednjih člankov.