Prejeli smo nekaj vprašanj, kako smo lahko naredili lep dobiček na konjskih dirkah z našimi napovedmi, medtem ko ni bilo veliko zmagovalnih konj. Zato smo se odločili da vam izdamo majhno skrivnost, ki vam bo po eni strani prihranila pri konjskih dirkah veliko denarja, po drugi strani pa pri dobrih dneh za stave na konje prinesla zavidljiv dobiček.

Stvar je sila enostavna. Enostavno ne stavimo nikoli preden dirka začne, ampak ko je dirka že v teku. Pred dirko sicer nastavimo vse kvote, stave, apak naše kvote se sprejemajo šele v času ko je drika v teku “in-play”. Torej če vam mi damo napoved da bo konj A na določeni dirki zmagal in ima kvoto 5/1 “5:1+1= kvota 6 po naše” mi ne stavimo na kvoto šest ampak nastavimo kvoto ponavadi za 50% višje torej v tem primeru kvoto 9 in obkljukamo pri stavi okvirček”krogec” Keep in-play”. To morate storiti pred dirko, in potem vam obdrži njihov program to vašo stavo avtomatsko tudi med dirko. In ko “če” kvota doseže 9 bo vaša kvota sprejeta. In v primeru da ta konj zmaga boste imeli 50% več dobička.

Primer kako staviti: Primer je za stavnico Betfair

 

Mi k vsemu temu dodajamo še stavo na “place”, torej da se bo konj uvrstil med prva 2, 3 ali 4 . To vam ob primeru da vaš konj izgubi in se uvrsti npr na tretje mesto, prinese majhen dobiček ali zelo zmanjša vašo izgubo. V primeru da konj zmaga dobite s tem tako stavo za zamgo konja kot za “place” uvrstitev konja med prve. Seveda se pa tudi zgodi da konj ne zmaga in tudi med uvrščenimi konji ni.

Če boste preizkušali naše napovedi, vam priporočamo, da jih na tak način. Konjske dirke so seveda zelo nepredvidljive, a če imamo dober sistem lahko marsikaj razberemo na njih. Garancije za dobiček ni nobene nikjer, tega se morate zavedati pri vseh vrstah športnih stav. Želimo vam veliko uspeha na konjskih dirkah.