Da bi naredili nekaj denarja na konjskih stavah ne potrebujete notranjih informacij ali ne vem kakšne sreče. Le uporablati morate kakšno logično strategijo/je. Za ta sistem logike ne potrebujete skoraj nič predznanja o konjskih dirkah, ker je zasnovan matematično. Potrebujemo le majhno začetno banko.

Največ ljudi izgublja preveč denarja ker stavijo popolnoma brez sistema, veliko takšnh je tudi na konjskih stavah. Seveda noben sistem ni 100% in tudi ta ni. Torej ni garancije, da boste zmagali. Vsak sistem ima dobre in slabe dneve, mi sami pa si moramo sistem prirediti tako, da je dobrih več kot slabih. Začnete lahko s kakršno koli banko, a za stavo 5 enot je priporočena banka vsaj $250.

Karkoli že delate, nikoli ne stavite vse svoje banke na eno dirko! Naredite si plan koliko % od svoje banke boste stavili na posamično dirko.

Sistem Logike je zasnovan na izračunu da 33% vseh favoritov na konjskih dirkah zmaga. Torej če stavite šest dirk na dan, je logično da boste na dolgi rok imeli dve zmagi od šestih. Da naredite dobiček s tem sistemom, je potrebno da zadanete eno dirko na dan, torej enega konja ki bo zmagal. Odprite si račun za stavljenje na konjske dirke in lahko pričnete. Izmed vseh dirk si izberite šest dirk na katere boste stavili. Staviti morate samo na favorite ki imajo kvoto 11/8 ali boljšo, torej 1.375 in navzgor. Če je kvota od 1.375 manjša, poiščite novo dirko, ker ta ne ustraza kriterijem strategije. Stavite le 2% svoje banke, v tem primeru $5. Stavite po sistemu 1-1-2-4-8-16. To pomeni da na prvo dirko stavite 5$, če vaš favorit ne zmaga stavite na drugo dirko zopet $5, če še vedno ni zmagovalca stavite v tretji rundi $10, če ni zmagovalca v četrti $40 itd… do šeste runde kjer stavite $80. če gre vseh šest dirk mimo, dan zaključite in poizkusite spet od začetka naslednji dan. Prav tako tisti dan zaključite če je ena od teh šestih dirk končana v vaš prid, torej ste eno izmed šestih stav zmagali in ustvarili dobiček.

Skratka držite se banke, ne pretiravajte s stavljenimi zneski. Če vam strategija dobro krene, se ne prenaglite z višjimi vložki. Vložki naj bodo višji le v primeru ko bo tudi vaša banka dvojna 🙂

Ker pa je pri vsem tem potrebno tudi malce sreče, vam jo želim!