Bet Angel je trenutno vodilni program za trgovanje s stavami. Kar nudi nam, navdušencem nad konjskimi dirkami je neprecenljivo. Lahko bi se reklo, da ima na tone načinov kaj vse lahko počnete na konjskih dirkah. Od trgovanja pred dirko, med konjsko dirko, automatskih nastavitev, da vam program sam stavi, prodaja stave, še celi dan bi lahko naštevali kaj vse nudi BetAngel Trading Program.

Nam osebno je med preizkušanjem največ koristil tako imenovani IN-Play Trader modul:

Ta modul vam natančno kaže med dirko “in-play” kateri konj je v ospredju, v ozadju. Lahko si nastavite prikaz v % ali v kvotah. Te rumene, rdeče in modre “žogice” se pomikajo levo in desno, točno po možnostih za zmago ali izgubo konja. Kar pa je tukaj najboljše in mi to lahko s pridom izkoristimo, pa je to, da lahko v vsakem trenutku z enim klikom položimo stavo “back” za zmago konja ali “lay” za poraz konja. Tukaj se da ob dobri disciplini narediti pravi “BIZNIS”.

Prikaz “In-play” trading modula v uporabi

Program lahko BREZPLAČNO preizkusite. Trajanje brezplačnega preizkusa je 7 dni! Po sedmih dneh je program na voljo le ob plačilu “dnevno, tedensko, mesečno, letno…” 

Zagrabite to priložnosti in ga brezplačno preizkusite! Konjske dirke čakajo 🙂

BETANGEL